Aanmelden standhouder

U neemt toch ook deel aan het symposium beleef techniek van 11 - 13 april 2019? Schrijf uw organisatie in via onderstaand aanmeldingformulier. Hoe eerder u inschrijft, hoe ruimer de keuze en de mogelijkheden zijn voor een plek op de beursvloer en/of op de buitenexpositie. Klik hier voor onze brochure voor standhouders. Heeft u een vraag? Neem persoonlijk contact met ons op voor deelname, informatie en uitleg. We staan u graag te woord en indien u wenst maken wij graag een afspraak bij u op kantoor. Wil je op de hoogte blijven van beleef techniek meld je dan aan voor onze nieuwsbrief

Team beleef techniek 2019
Michel van der Made 06 50814464 
Dennis Grimbergen 06 44154304
Erik Kerssies 0341 499000 (Algemeen nummer Bouw & Infra Park)

Informatie over de binnen beursvloer
Informatie over de buiten expositie
Extra promotie van uw onderneming

Aanmelden als standhouder

Na uw aanmelding ontvangt u van ons bevestiging van uw aanmelding samen met daarbij een factuur (via Bouw & Infra Park Harderwijk). Uw aanmelding is volledig na ontvangst van uw betaling. Alle genoemde tarieven zijn excl. BTW.Wilt u op de hoogte blijven via onze nieuwsbrief en uw eventuele aanmelding van beleef techniek? En op deze aan manier op de hoogte blijven van de kansen en ontwikkelingen? Geef dan via de onderstaande button hieronder uw toestemming, zodat wij u onze nieuwsbrief kunnen sturen. In verband met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) zijn wij verplicht u deze toestemming te vragen. Dit kan via onderstaande link. Met de beleeftechniek nieuwsbrief blijft u op de hoogte van de activiteiten van beleef techniek en dit biedt mogelijkheden voor uw bedrijf / organisatie om meer impact in de markt te realiseren. Indien u niet via deze button bevestigd dat u onze nieuwsbirief wilt blijven ontvangen zullen wij u geen nieuwsbrief toezenden.


Voor het symposium bieden we de standhouders meerdere extra opties voor het promoten van de eigen organisatie. Zo is het o.a. mogelijk om het busvervoer van VMBO, MBO, HBO of TU studenten naar het symposium te sponsoren (v.a. Friend), inpirerende workshops te geven (v.a. Publicity Plus) of kunt u bijvoorbeeld 'lesgeven' in de vorm van unieke groepspresentaties over uw organisatie of projecten (v.a. Publicity Plus).