Stand binnen beursvloer

Stand beursvloer (binnen)
Voor de beursvloer kiest het Symposium Arbeidsmarkt 2019 voor een herkenbare uitstraling qua stand. De achterwand van iedere stand bestaat uit een branche eigen bouwhek van 3 m. lengte x 2 m hoogte. De stand zal verder worden voorzien van een statafel, twee stoelen en een elektra aansluiting. De diepte van de stand is 2 meter. Er is geen ruimte op de beursvloer voor een eigen standopbouw (wel voor banners en kleine materialen). 

Tarief stand beursvloer (binnen)
Het tarief voor de stand (3 x 2 meter) gedurende de drie dagen van het Symposium Arbeidsmarkt bedraagt €1.995 (excl. BTW), inclusief toegang voor de standbemanning, inclusief digitaal promotiepakket, naamsvermelding als deelnemer op de website symposium (incl. logo), naamsvermelding als deelnemer bij de plattegrond in diverse uitingen van het symposium, gratis parkeerplaats voor standbemanning op P3 van het Bouw & Infra Park. wilt u een stand in de foyer gedurende de drie dagen van beleef techniek dan bedraagt het tarief €1.695 (excl. BTW).

A
lleen deelnemen op vrijdag en zaterdag ook dat is mogelijk. De standindeling is zoals hierboven omschreven. Het tarief voor de stand (3 x 2 meter) op de beursvloer van beleef techniek bedraagt €1.395 (excl. BTW). Wilt u een stand in de beurs foyer ook dat kan, de stand is (2 x 2 meter) en het tarief voor alleen de vrijdag en de zaterdag bedraagt €995 (excl. BTW).